Z običajnimi tonske kreme, mnoge ženske pritožujejo zaradi občutka maske na obrazu. Maybelline Družba je ustvarila edinstven izdelek - temeljni AFFINITONE popoln ton. Njegove skrivnost je v uporabi HD-pigmentov
(pigmenti visoke ločljivosti), ki so razporejeni v naravnih Rastrirane odtenkih in kožo.Izberi svojo barvo! Krema affinitone od Maybelline
Ta tehnologija se imenuje multitonalnoy. Rezultat je gladka in gladek obraz, krema skriva vse pomanjkljivosti - rdečica, mozolji, akne, starostnih peg in pege. Toda glavna prednost AFFINITONE, da če so pravilno izbrali senco, celo blizu Koža je videti naravno in ni mogoče ugotoviti, da je oseba, ki uporablja korektor.
Tonalka Usklajenost blag, nežen. To se lahko uporablja in v senci, koža diha, ki niso zajete v filmu. V AFFINITONE smetane sestavljen iz prisotnosti vitamina E, ki neguje in mehča kožo, jo ščiti pred škodljivimi ultravijoličnim sevanjem. To pomeni, da ne le izenačuje ton, ampak tudi delno deluje kot krema za nego za obraz Zaradi svoje edinstvene formule.
Prednosti in slabosti
prednosti:
- hitro pada skozi tekoči teksture;
- ne predstavlja "bris", združi s kožo;
- zravna kožo;
- Maske manjše madeže;
- vlaži kožo;
- To se lahko uporablja brez osnove ali baze pod make-up;
- odporen;
- To ne maši por, ki omogoča koži, da diha;
- primerna za vse tipe kože;
- Velika izbira barv;
- dostopni ceni.
slabosti:
- neprijetno cev, pomeni, da je treba stisniti;
- Krema sledi, ko je cev stoji na pokrov;
- št avtomata;
- To ne skriva piling.
odtenki
Krema Affiniton odlično ton za razliko od podobnih izdelkov se ponaša z bogato paleto odtenkov. Njihova dvanajst! Namenjeni so za lahka svetlopoltih in temne polti deklet do rožnate in rumenkaste kožne odtenke.
12 odtenkov AFFINITONE tone s številkami v naraščajočem vrstnem redu od svetle do temne:
- 02 Ivory
- 03 svetlo beige
- 04 Vanilla Beige
- 09-Pink Opal
- 14 kremno bež
- 16 Vanilla Pink
- 17 roza bež
- 20 naravno bež
- 24. Zlata-bež
- 30 Med Beige
- 42 Svetlo Bež
- 48 Sand Beige
cena
Cena temelj s HD-pigmenti demokratična set - približno 300 rubljev. Glede na dejstvo, da so tonske sredstva običajno traja od šest do dvanajst mesecev, z vsakodnevno uporabo, Affiniton To je precej poceni.
Shrani na Barber? Hm, se ne zdi dobra ideja. Odločili smo se, da bi prikrili? Potem si preberite, kako za barvanje moje lase sam prebrati v tej številki.
Mnenja strank
Sveta, 23 let:
Zakaj sem kupil to Affiniton? To je preprosto kombinacija dejavnikov konvergenčnih na eno samo točko: cena, veliko barv (obstaja veliko na izbiro), videl oglaševanje, kot je sestava. Začnimo na začetku.
To stane samo 310 rubljev poceni, še posebej, ker sem delno do blagovne znamke Maybelline. Še vedno imam večni problem - ton kože ne ujema z roza, bež kremo ali na podlagi, in zdaj to paleto! In tako kot sem zapisal, da roza-bež! Pogledal sestavo, vedno poglej, kaj je kraj, predviden titanov dioksid škodljiva snov, običajno snov navedena v padajočem vrstnem redu glede na delež, tukaj je titanov dioksid nekje blizu konca, da je tam minuskula. Kupil sem. Oglaševanje ni posebej verjame, da kreme za 300 rubljev. Lahko bi bilo tako super. Toda izkazalo se je, čeprav! Ton gladko, ohranja ves dan, ne teže na obrazu. To je iz modre, sem našel svoj ideal.
Alena, 22 let:
Na moje čelo stalno vnetje malih mozoljev, ima samo storiti z njimi, še vedno so le prikriti, tako da mi je Tonalka - glavna stvar v kozmetičarka. Nimam najljubše kozmetične družbe, da se uporabi le svoje izdelke. Kreme Yves Rocher, maskara od Oriflameom, Avon sence, šminke Maybelline. Kreme, preveč so poskušali, nisem konservativen. In potem sem videl v trgovini deleža: nakup Affiniton in dobili šminko po polovični ceni. Maybelline - spoštovati podjetje, šminka sem jim všeč, in celo Tonalka pravkar končalo, odločili za nakup.
Krema kul! Moje čelo glos popolna. No, preostali del obraza je prav tako v črni barvi - usklajena barva, ni taka, da je nos Rdečkaste lica bleda na bradi debelejša - ". Popoln" niti tonu, kot oglaševanje obljube,
Katja, 26 let:
Grozno. Je iskal novo Tonalka, branje preglede na AFFINITONE, vse njegovo tako pohvalil, da je pripeljalo sem, da pozitivno mnenje o ceni 290 rubljev. Imam mešano kožo, ki je, na nosu, čelu in bradi, pač ni ravno maščobe, vendar se pogosto sijalo. In na licih suhih, še posebej v zimskem času, včasih tudi luskasta. in temelj Jaz dodeljena vse moje suhost in luščenje, kot da sem jih posebej dotaknil gor! Poskušal sem to kremo trikrat in je njena prijateljica, ki ima normalno kožo po celem obrazu. Maybelline obljublja, da to Affiniton primerna za vse tipe kože - to ni res, za suho kožo, je splošno kontraindicirana.
Larisa, 30 let:
to temelj mi všeč. Prvič, njegov ton! Obstaja tako veliko, in sem obrnil kar štiri! Drugič, njena lahkotnost. Tekoča krema je preprosta za uporabo in takoj vpije tudi tonus obraz od čela do brade. Tudi v bližini, ki se vidi, da sem Tonalka plast. Tretjič, tudi glos kroge pod očmi. Ja, vem, da tonalnik posebnimi potrebami pod očmi in tako naprej. Ampak včasih ni časa in bris Affiniton th - vse je v redu. Edina negativna - preveč tekočine, da iz cevi.
Če ste naredili manikura gel za nohte, zdaj pa se sprašujete, kako odstraniti gel za nohte - ti tukaj.
Julia, 25 let:
Razočaran sem. Koliko pozitivnih ocen, te vrste oglaševanja. In cena, čeprav je drago, ampak še vedno ne 100 rubljev. Ti bi lahko dostojno kozarec te kreme. S pomočjo večine pritožb. To glos čez dober polt postane enotna, enostavno, lepo, stabilno. Toda embalaža! To ni mogoče uporabiti: orodje v pokončnem rezultatov poziciji pokrova, ko odprete lahko razlitja na oblačila, pohištvo, podrgnil njegov nato iztisnejo naključno. No, ne bo normalno pakiranje z razpršilnika, da bi? Naj bi stala 50 rubljev več. Komaj domazala te kreme, ni več kupiti.
Olga, 24 let:
Super krema! Moja koža je povprečna omake - to ni tako problematična, vendar ne popolnoma gladka. Torej, moja dnevna ličila se začne z ustanovitvijo. Ni res verjel, oglaševanje, zdaj, ko ni prišel gor, in vrsta embalaže se ne privlači - samo cev. Ampak še vedno sem kupil na sojenju. In, veste, v oglaševanju, bi povedal resnico. To AFFINITONE dobesedno zlije s kožo! Sploh ne mislim, da je to mogoče. Tone izbral roza opal, odlično prileganje. Sedaj želim poskusiti še vanilijev roza. Še vedno pakiranje udobno cene ne bi ga.
ugotovitve
Affiniton korektor odlično ton Maybelline, kot proizvajalec obljublja, zlije s kožo, ustvarja gladek ton za celoten obraz, odstrani sijaj, skrije nepravilnosti, ki ustvarja učinek naravne lepote in zdravo kožo. Toda, čeprav je napis na cevi in zagotavlja, da je krema primerna za vse tipe kože, v resnici pa ni.
Tisti, ki cenijo udobje predvsem Affiniton ni všeč. Kljub vsem prednostim in pozitivnih učinkov, ki jih uporabljajo, je otežena zaradi odsotnosti razpršilca. To pomeni, da tekočina tekstura, ki je tako pomembna za uporabo na obrazu, obrne težave pri uporabi cevi.
Krema je primerna za dekleta, ki so pripravljeni dati gor z neprijetnosti pakiranja, ki imajo normalno ali mastno kožo in se želijo skriti nepravilnosti na koži. si Affiniton bogata paleta omogoča, da izberete svojo barvo na katero koli kožo.
- Gladka koža
- Kako uporabljati temelje na obrazu
- Izbira dober korektor za obraz
- Chanel temelj skrbi za vašo kožo
- Kako uporabljati temeljni ličila
- Fundacija krema za suho kožo
- Concealer: korektor majhne nepravilnosti na koži
- Kako izbrati korektor
- Fundacija meybelin - različne izdelke, pregledi
- Kaj je ss-krema in kako jo pravilno uporabljati?
- Maskara Maybelline
- Sestava prahu
- Bourgeois ton smetane - kako, da poberem svoje orodje pregledi
- Top 10 najboljših tonske kreme 2016
- Maska za obraz kisle smetane
- Kremna maska: žametna koža
- Pregled affinimat temelj Maybelline blagovne znamke
- Kako izbrati in uporabiti temelje?
- Kaj je korektor in kako ga uporabljati?
- Kako uporabljati temelje
- Kako izbrati korektor