Diet dash: meni
Video: Dieta DASH
Prednosti diete, ne le za zmanjšanje teže, ampak tudi čiščenje telesa in znižuje krvni tlak. Dokazano je, da po 3 mesecih menija skladnost sistolični tlak pada z 11 mm Hg. v., diastolična zmanjša na 6 mm Hg. Art. Poleg tega, prehrana, bogata z vitamini, ne iz prehrane rib in mesa izključiti.
DASH dieta (hrani Pristopi Stop Hipertenzija -. Z angleški hrani Pristopi k Stop visokega krvnega tlaka) lahko pomaga visok krvni tlak, ljudje, ki sanjajo o vitko telo, kot tudi želijo, da se znebite odvečne holesterola in čistijo telo.
Meni Main DASH dieta
V praksi, tako kot vse druge diete je DASH zagotavlja pet časovno obrok - 3 glavni in dve malici. Glavni proizvodi so vključeni v meniju - kosmiči, rjavi kruh, mlečne izdelke, veliko zelenjave, sadja in rib in pustega mesa.
Ocenjena prehrana meni, da bo ustrezala vsak dan:
:
150 g kosmičev ali zrna, 1 žlica. 2,5% mleka, 1 rezina kruha, skodelico čaja;
:
150-200 g zelenjave solata marmelado kuritsey- 2 kosa črnega hleba- nekaj paradižnikov in / ali kumar (le svež, brez soli), sadnih sokov, vode;
:
80-100 g pustega mesa ali ribe (lahko sekanje), 100-150 g ovseni kosmiči 50 g krupy- trdega sira, zelenjavni solato ali surovo zelenjavo.
Video: Dieta Para Hipertensos - La Dieta DASH
Za prigrizek fit jogurt, kefir - ne več kot 1 skodelica zelenjave, sadja ali suho sadje, sokovi, oreščki. DASH prehrana in dovolj zvest jesti maščob - lahko uporabljajo majhne količine margarine, rastlinsko olje in kislo smetano.
To je le groba meni, lahko pa je osnova za vaše prehrane. DASH dieta pomeni eno osnovno pravilo - ne preobremenite telo mastno hrano, poskusite čim bolj nadomestiti glavne jedi potek zelenjave, žit in sadja. Na primer, recept je zelo preprosta in okusna solata: Cut kvadratov najljubših sadežev in jih napolnimo z jogurtom.
Sprva bo težko, saj je dieta DASH zagotavlja popoln pregled prehranjevalnih navad, in meni je skoraj v celoti odpravlja veliko uporablja kalorij in odpravlja sol, ki se najbolj pogosto je vzrok za visok krvni tlak. Vendar se sol mogoče nadomestiti z naravnimi začimbami in limoninim sokom.
In, seveda, tudi od hitre prehrane in polizdelkov morali pozabiti. Še posebej, da rezultat ne bo trajalo dolgo - v roku 3-4 mesecev, boste prejeli odlično, tankim ohišjem z jasnim obtočil.
Ta meni vam omogoča, da svojo glavno in Dash prehrane dojema le kot pomočnik na poti do zdravega načina življenja in popolnega telesa.
- Človeški krvni tlak. Normalno, povečal, zmanjšal.
- Diet "favorit" za 7 dni
- Mlečno-banana prehrana
- Ogljikovi hidrati prehrana za hujšanje (tabela)
- Prehrana riž
- Učinkovita dieta za hujšanje - prehrana Kim Protasov
- Vd dieto za hujšanje
- Ječmen prehrana za hujšanje
- Riž prehrana za hujšanje
- Čokolada Prehrana: izgubiti težo na poslastico
- Diet "lestev": pogumne korake za vitko postavo
- Japonska prehrana je 14 dni
- Sol brez prehrana: 13 dni, ki jih Elena Malysheva, pregledi
- Grenivka prehrana: hujšanje kot slave!
- Diete za hitro hujšanje: učinkovita, najboljše, enostavno
- Prehrana z nizko vsebnostjo maščob
- Lubenica prehrana
- Sadje prehrana: enostaven in hiter način, da izgubijo težo
- Meni brez glutena prehrana za en teden
- Hipertenzija prehrana
- Folk recepte iz visokega in nizkega tlaka